Jan Smit: Duncan bedankt

Door: DitjesDatjes
16-05-2019

TEL AVIV – Jan Smit verwacht Nederland in de finale op zaterdag na het optreden van Duncan Laurence in Tel Aviv. “Op naar de winst, Duncan bedankt”, zei de songfestivalcommentator na het optreden van de Arcade-zanger.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Trots”, twittert presentator Bert Kranenbarg van NPO Radio 5. En ook AVROTROS is enthousiast. “Wow, wat een optreden”, twittert de omroep. “WE ARE SO PROUD!”, luidt de tweet van de Nederlandse delegatie.

“Wat. Een. Zanger. Hij verdient de winst volledig”, beoordeelt zanger Nielson het optreden van Duncan. “Dit optreden van Duncan Laurence was beter dan dat tijdens de juryshow van gisteren. Toen zichtbare zenuwen, nu overtuigd, intens en overdonderend gezongen. Finaleplek is binnen”, oordeelt muziekjournalist Stefan Raatgever van het AD.

Groots

Mark van der Linden heeft hoge verwachtingen van Duncan. “Duncan’s optreden is misschien een beetje te klein gehouden, maar de mooie blik op het einde zou wel eens ‘groots’ kunnen zijn. Goede liedjes deze halve finale”, twittert Mark.

Mattie Valk van Qmusic heeft respect voor de rust die Duncan uitstraalt. “Heel goed gedaan. En ook de rust waarmee Duncan zich beweegt op en naast het podium is waanzinnig”, reageert Mattie Valk. “Moet gezegd. Wat gaat hij koelbloedig door de gekte. TOP.”

Vocale perfectie

Maurice Wijnen heeft vertrouwen in de puntentelling: “Vocale perfectie van #duncanlaurence binnen een oase van muzikale en visuele rust tussen alle drukte. Hij had het niet beter kunnen doen. Bravo!” Oud-songfestivaldeelneemster Marga Bult twittert: “Geweldig!!!! Trots op Duncan Laurence. Prachtig in beeld gebracht. Goed gezongen. Regie kwam dus toch in orde. Dikke finaleplek!!!!!!!”

Of Duncan de finale haalt, wordt later donderdagavond duidelijk. Nederland behoort volgens de bookmakers tot de favorieten.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD