Jan Smit neemt maatregelen na onderkin-grappen

Jan Smit is te dik
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Smit verscheen vorige week met een enorme onderkin op televisie, wat zorgde voor een hoop hilariteit bij kijkers. Hoewel Jan er zelf ook wel om kon lachen, heeft hij toch besloten om direct maatregelen te nemen.

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam en is daarom regelmatig op de voetbaltribune te vinden. Vorige week, toen zijn club tegen Fortuna Sittard speelde, was hij ook van de partij. Maar Jan verscheen nét op het verkeerde moment op televisie…

Maatregelen

,,Het was ook een vroegertje voor Jan Smit, hou vol!”, schreef ESPN NL op Twitter bij beelden waar Jan aan het gapen was. Jan vond de beelden vooral beschamend. ,,Ik vind die onderkin erger hoor…”, grapte hij.

Jan wil er dan ook voor zorgen dat hij nooit meer met een onderkin op televisie verschijnt en heeft tijdens de afgelopen wedstrijd van FC Volendam maatregelen genomen, zo laat hij weten op Twitter.

Kin omhoog

Gaat Jan voortaan keihard sporten zodat hij geen onderkin meer heeft? Dat niet, maar hij heeft wél een andere oplossing bedacht. ,,Ik heb nu dus de hele wedstrijd met m’n hoofd rechtop gezeten…”, schrijft hij bij een foto van zichzelf op de tribune.

Tags

Jan Smit

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie