Jan Smit reageert scherp op haat-tweet

Door: Tanja Brouwer
16-09-2019

Als bekende Nederlanders krijg je regelmatig kritiek, maar dat betekent niet dat ze het zomaar accepteren. Jan Smit was het blijkbaar helemaal zat, want hij reageert scherp op een Tweet van een kijker van De Beste Zangers.

Succes

Hij zingt niet in het bekende programma, maar is de presentator. Voor één van de kijkers was dat een reden om een onaardige tweet te sturen. Volgens de Twitteraar, die ook Jan heet, is Jan Smit geen échte zanger. Hij schrijft: ,,Jij bent geen zanger. Jij teert alleen op het succes van toen je een klein jongetje was.” Jan laat het er niet bij zitten en reageert: ,,Klopt helemaal Jan! Daarom ben ik lekker gaan presenteren…Beetje languit op die bank hangen, kijken hoe mijn collega’s het er vanaf brengen! Slim hè! Geniet van je weekend!”

Jan Smit krijgt bijval van tientallen Twitteraars. Zo schrijft iemand: ,,Mooi gereageerd. Azijnzeikers hou je overal. Jaloezie is misselijkmakend. Het was weer een machtig mooie aflevering.” Een ander schrijft: ,,Eigenlijk is Jan gewoon een beetje jaloers dat hij niet dat kleine jongetje met dat succes is geweest.”

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen