Jan Smit roept D66’s Rob Jetten tot de orde

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Zanger Jan Smit is vandaag los gegaan op politicus Rob Jetten. De D66-fractievoorzitter stond met een artikel in een landelijke krant en de toon van het verhaal schoot bij de Volendamse zanger in het verkeerde keelgat.

Jan Smit maakt zich zorgen, niet alleen over het klimaat maar ook over de radicale manier waarop bepaalde partijen omgaan met de gevolgen van klimaatbeleid.

Radicaal

Op Instagram meldde de zanger het volgende: ,,Aanleiding is een artikel uit de Telegraaf vanmorgen, over het sluiten van de kolencentrale aan de Hemweg. Ik denk dat met jou, heel veel Nederlanders de ernst inzien van de veranderingen die het klimaat doormaakt.

,,Alleen de wijze waarop jij en je partijgenoten daarop willen anticiperen is vooralsnog wat radicaal! Dat er daardoor alleen dáár al heel veel banen verloren gaan, moeten we vooralsnog maar even op de koop toe nemen…”

Geen verstand

,,Is het nou zo raar als ons land gewoon naar rato de klimaatmaatregelen toepast? Gewoon in verhouding met de rest van de wereld? Ik zal er uiteraard wel geen verstand van hebben, maar -los van het klimaat- maak ik me daar een beetje zorgen over voor onze (klein) kinderen… Succes met de verkiezingen!”

Voor wie het gehele commentaar wil lezen:

https://www.instagram.com/p/Bu6ENWlBWWP/

Tags

JAN SMITROB JETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck