Jan Smit treedt toe tot directie FC Volendam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

De Volendamse zanger Jan Smit is al jarenlang nauw betrokken bij de voetbalclub FC Volendam. Als lid van het bestuur is hij verantwoordelijk voor cultuur & media en is hij vicevoorzitter. Maar nu wordt het takenpakket van de zanger uitgebreid…

De directie van voetbalclub FC Volendam wordt uitgebreid. Eén van de nieuwe bestuursleden wordt commercieel directeur. Niemand minder dan Volendamse zanger Jan Smit gaat die rol vervullen. Op zijn Instagrampagina meldt de zanger: ‘Ik volg mijn hart, maar blijf natuurlijk ook gewoon nog af en toe zingen hè.’ Het doel achter de functie is om de commerciële mogelijkheden van de club versneld te laten groeien.

Geen onbekende

Jan Smit is geen onbekende bij de club. Als bestuurslid was hij al vicevoorzitter en verantwoordelijk voor de cultuur & media. Deze rol blijft hij overigens gewoon vervullen. De andere functie wordt vervuld door Ruben Jongkind. Hij krijgt de verantwoordelijkheid over de jeugdopleiding, het project Voetbal Volendam en verschillende samenwerking. Het tweetal gaat vanaf 1 januari aan de slag.

Bovenaan

FC Volendam is op dit moment actief in de Keuken Kampioen Divisie en staat bovenaan met 39 punten. De club wordt gevolgd door Excelsior, FC Emmen, Jong Ajax en De Graafschap. Gisteren speelde FC Volendam 1-1 tegen Helmond Sport. De volgende wedstrijd is op 10 december tegen Jong PSV.

Tags

Ajax 2Commercieel directeurCultuur & MediaDe GraafschapdirectieEmmenExcelsiorFC VolendamHelmond SportJan Smit

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie