Acute keelontsteking treft Jan Smit

Jan Smit
Door: DitjesDatjes
15-11-2019

Jan Smit moet optredens in Volendam en het Belgische Wieze afzeggen vanwege een keelprobleem. De Volendamse zanger heeft last van acute laryngitis, zo laat hij op Twitter weten.

“Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was ik deze week niet heel actief op social media. Ik heb de afgelopen dagen voornamelijk thuis in bed gelegen”, begint Jan zijn bericht. “Helaas ben ik na een bezoek aan mijn huisarts genoodzaakt om de concerten voor dit weekend in Wieze en Volendam te annuleren in verband met acute Laryngitis.”

Acute laryngitis is een aandoening die lijkt op griep en die gepaard gaat met veel keelpijn. De ziekte maakt de stem hees. Volgens Jan kan hij zich niet voor de volle honderd procent inzetten tijdens zijn optreden, waardoor hij zich genoodzaakt ziet de optredens van dit weekend te verzetten.

Optredens verzet

Er is ook enig goed nieuws voor fans van Jan: er zijn al nieuwe data gevonden voor de optredens. Dat in Wieze vindt op 1 maart 2020 plaats, de show in Volendam is verzet naar 7 maart 2020.

Toevallig kampte Jan ook in november vorig jaar met keelproblemen. Toen zag hij zich genoodzaakt een theateroptreden in Maastricht af te zeggen.

 

View this post on Instagram

‪Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was ik deze week niet heel actief op social media. Ik heb de afgelopen dagen voornamelijk thuis in bed gelegen. Helaas ben ik na een bezoek aan mijn huisarts genoodzaakt om de concerten voor dit weekend in Wieze en Volendam te annuleren ivm acute Laryngitis. ‬Dit betreft een acuut keelprobleem en maakt het onmogelijk om mezelf voor 100% live te kunnen inzetten om alle fans de avonden te bezorgen waar ze recht op hebben. Het spijt mij echt enorm! In samenspraak met beide organisaties hebben we wel reeds nieuwe data gevonden. Wieze wordt verplaatst naar zondag 01-03-20, Volendam naar zaterdag 07-03-20! Sorry voor iedereen die kaarten heeft gekocht of hotelovernachtingen heeft geboekt, maar mijn gezondheid gaat voor alles! 😢

A post shared by JAN SMIT (@jansmit) on

 

 

Meer DenD