Jan Smit wekt verbazing: ‘Wat is er met hem gebeurd?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Smit verscheen gisteren nét op het verkeerde moment bij de tv-zender ESPN. Hij was aan het gapen en dat zorgde niet voor de meest charmante beelden. ,,Wat is er met Jan Smit gebeurd?”, luidt het op Twitter.

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam en is daarom regelmatig op de voetbaltribune te vinden. Ook zondag was hij van de partij, toen zijn club tegen Fortuna Sittard speelde.

Onderkin

De Volendamse club had weinig geluk: ze verloren met 2-0. De wedstrijd was live te volgen bij sportzender ESPN, waar ook Jan Smit plotseling in beeld verscheen.

Maar net wanneer de zanger gefilmd werd, begon hij enorm te gapen. En dat zorgde niet voor de meest charmante beelden: Jan verscheen in beeld met een enorme onderkin.

Jan schaamt zich

,,Het was ook een vroegertje voor Jan Smit, hou vol!”, schrijft ESPN NL bij de beelden op Twitter. Jan zelf vindt de beelden vooral beschamend. ,,Ik vind die onderkin erger hoor…”, grapt hij.

Toch wordt de zanger flink op de hak genomen door de kijkers. ,,Omg, wat is er met Jan Smit gebeurd?”, vraagt iemand zich af. Een ander weet wel hoe het komt dat de zanger er zo bij zit. ,,Haha lekker Jan, nooit een biefstuk overslaan zo te zien. Lekker genieten.”

‘Hoort bij de leeftijd’

Een andere kijker denkt dat het door zijn leeftijd komt. ,,Hoort bij de leeftijd Jan. Geen probleem van maken. Je bent zo jong als jij je voelt!”

Tags

JAN SMITVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie