Jan Smit wilde eigenlijk niet bij de Toppers

Jan Smit haat de Toppers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Smit is sinds 2017 lid van de Toppers, maar het had weinig gescheeld of hij zat er niet bij. Toen de zanger gevraagd werd, twijfelde hij. ,,Ik had geen zin in negativiteit.”

Jan Smit vormt samen met René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling de Toppers. Het eerste optreden met de mannen voelde voor Jan als een warm bad, maar het had weinig gescheeld of hij was nooit onderdeel geworden van de groep.

Twijfel

,,Toen jullie bij mijn manager Aloys en mij aanklopten, was er nog wel die tendens dat er af en toe hommeles was. Onderling hadden jullie elkaar weleens te pakken, ook in de pers”, zegt Jan tegen zijn collega’s in de podcast Toppers Topcast. Zo was er destijds gedoe tussen René en Jeroen, die samen in een tv-programma zaten. ,,Tijdens deze serie in Oostenrijk was er ook weer gezeik. De een wilde dit niet, de ander dat niet.”

Het zorgde ervoor dat Jan enorm ging twijfelen of hij zich wel wilde voegen bij de Toppers. ,,Moeten we dit wel doen?”, zei Jan destijds tegen zijn manager. ,,Straks word ik ook meegezogen in die negativiteit.”

Ruzie

Achteraf is Jan blij dat hij de beslissing nam om wél bij de Toppers te gaan. ,,Ik kan zeggen dat sinds ik erbij ben, ik me niet kan heugen dat we elkaar de hersens in hebben geslagen”, zegt hij trots. ,,Dat gaat niet lang meer duren”, grapt Gerard, waarna ze beginnen te lachen.

Tags

DE TOPPERSJAN SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck