Jan Smit’s kinderen zijn niet onder de indruk

Door: Ditjes en Datjes
02-11-2017

De drie kinderen die Jan Smit samen met zijn vrouw Liza heeft zijn totaal niet onder de indruk van het werk van hun vader. Sterker nog: de 7-jarige Emma viel ooit als een blok in slaap tijdens een van zijn optredens.

Slaapverwekkend

,,Ze hebben niet zoveel met het feit dat papa zingt”, zei de zanger tegen het Vlaamse Primo. ,,Ze gaan wel eens mee maar vinden dat niet echt bijzonder. Het is ooit gebeurd dat ik optrad en Emma toekeek. Viel ze staande in slaap. Zo slaapverwekkend was ik blijkbaar.”

Dat hij veel momenten moet missen uit het leven van Fem (9) uit een eerder huwelijk van Liza, Emma (7) en Senn (4), daar heeft hij nooit een schuldgevoel over. ,,Mijn kinderen hebben een mooi leven. Ze komen overal en komen helemaal niets te kort.”

Moet dat?

De kinderen lijken er niet zoveel last van te hebben. ,,Als ik weg ben en ik bel ze met Facetime dan vinden ze dat de eerste keer leuk. Maar als ik voor de tweede keer bel, willen ze vaak niet eens aan de telefoon komen. ‘Moet dat’ hoor ik ze dan tegen Liza zeggen. ‘Ik ben aan het spelen.’”

Volksverhuizing

Wat hij in deze hectische tijd het meeste mist is wat vrije tijd, om alleen met Liza te zijn. ,,Gezellig met z’n tweetjes, rugzakje om en naar een onbewoond eiland. Maar ik ben óf alleen weg óf we gaan met het hele gezin. Met vijf koffers op pad, een echte volksverhuizing.”

 

 

Meer DenD