Janice Blok betrapt op het stelen van een dure bh

Janice pikte samen met vriendin een dure BH
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Janice Blok moest tijdens de opnames van het programma ‘Echte Meisjes in de Jungle’ vluchten voor Michella Kox. Ze verstopte zich in de bosjes en was doodsbang dat Michella haar aan zou vallen, maar volgens Fabiola Volkers, die ook meedoet aan het programma, is Janice niet zo onschuldig als ze zegt. ,,Ze heeft mijn bh van 80 euro gestolen”, schrijft ze woest op Instagram.

Janice was samen met Annebel Visscher te gast bij FunX waar ze over het nieuwe seizoen van de ‘Echte Meisjes in de Jungle’ kwamen praten. De eerste twee afleveringen van het programma staan op Videoland en de drama is meteen begonnen. Dat Michella en Janice niet door één deur kunnen was al duidelijk, maar volgens Janice liep het bijna uit de hand toen de camera’s stopten met draaien.

Aanval

,,Zij was boos en toen de camera’s uit werden gezet toen kwam ze eraan. Het enige wat ik dacht was: ik wil niet vechten want dan moet ik eruit. En Annebel en ik wilden winnen. Toen zijn we de bosjes in gerend. We hebben onszelf een halfuur verstopt omdat zij zo wild was”, vertelt Janice op FunX. Janice was doodsbang dat Michella haar wilde aanvallen, maar volgens Fabiola Volkers, die ook meedoet aan het programma, is Janice niet zo onschuldig als ze zegt.

Bh gestolen

Fabiola deelt het fragment van FunX in haar Stories en legt uit wat er daadwerkelijk gebeurd is. ,,Ik heb nog nooit iemand in mijn leven zo hard zien wegrennen. Leken wel twee puppy’s met hun staart tussen de benen. Ik moest echt pissen van het lachen”, begint ze lacherig. ,,Daarna stal ze mijn push-up bh van Victoria Secret. Dag 80 euro.” Fabiola is behoorlijk boos om wat er is gebeurd, maar besloot geen ruzie te maken met Janice. ,,Ik zei niks ik geloof in karma!”

Tags

Echte Meisjes in de JungleJanice BlokMichella Kox

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie