Janice Blok gespot op dating app: alweer toe aan nieuwe liefde?

Janice Blok alweer op jacht naar een nieuwe vlam
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Janice Blok zou alweer gespot zijn op dating app Raya, een exclusieve app dat vooral door BN’ers gebruikt wordt. Zou ze Donny alweer vergeten zijn en op zoek zijn naar een nieuwe liefde?

Donny Roelvink en Janice Blok hebben onlangs een punt achter de relatie gezet. Het leek al een lange tijd niet goed te gaan en Janice zei eerder dat ze op haar dertigste wil beginnen aan kinderen. Maar Donny was hier nog lang niet aan toe. Wat uiteindelijk de echte reden van de breuk was, is niet duidelijk.

Janice op zoek via dating app?

Wel nam Janice even afstand van social media om de breuk te verwerken. Maar sinds kort is ze weer actief op social media en showbizzkanaal Juice Channel is erachter gekomen dat Janice de dating app Raya volgt op Instagram.

Raya lijkt qua gebruik op Tinder, maar het verschil tussen de twee apps is dat bij Raya niet iedereen wordt toegelaten. De app bevat veel accounts van beroemdheden en succesvolle mensen en daarom kun je niet zomaar lid worden. Maar het lijkt erop dat Janice wél toegelaten is.

En ook Donny lijkt alweer de aandacht van andere dames op te zoeken. Er gaan geruchten rond dat hij geïnteresseerd zou zijn in Yasmine Pierards, bekend door haar deelname aan programma’s Ex On The Beach en Temptation Island. Zouden Donny en Janice elkaar alweer vergeten zijn?

Tags

datingappDonny RoelvinkJanice BlokNieuwe liefde

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie