Janice Blok kopieert Michella Kox: ‘Ze kan mijn bloed wel zuipen’

Ruzie Janice en Michella|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het programma ‘Echte Meisjes in de Jungle’ is nog niet op televisie te zien of het wordt al duidelijk welke meiden er absoluut niet met elkaar overweg kunnen. Michella Kox deelt een sneer uit naar Janice Blok, die haar kleding kopieert. ,,Ze kan mijn bloed wel zuipen maar ze heeft wel mijn kledingsmaak afgepakt!”

Michella Kox is de enige die voor de tweede keer meedoet aan ‘Echte Meisjes in de Jungle’. Tijdens haar vorige deelname zocht ze om de haverklap ruzie met de andere dames en ook deze keer zou Michella geen ruzies uit de weg zijn gegaan.

‘Kledingsmaak afgepakt’

De opnames zijn inmiddels afgelopen en hoewel alle dames alweer een paar weken terug zijn in Nederland, blijven de ruzies via social media doorgaan. Michella en Janice zouden flinke ruzie hebben gemaakt in de jungle en kennelijk hebben de vrouwen de ruzie nog niet opgelost. Via Instagram ziet Michella dat Janice haar kleding kopieert.

,,Ze kan mijn bloed wel zuipen maar ze heeft wel mijn kledingsmaak afgepakt in de jungle”, schrijft Michella in Instagram Stories met foto’s van hetzelfde topje. ,,Allebei geen stuiver te makken schijnt, want de top komt van Primark. 12 hele euro’s. Alleen mij staat het natuurlijk beter.”

‘Rotte neppe lui’

Het is niet de eerste keer dat Michella een sneer uitdeelt aan Janice. ,,Ik heb mooie mensen mogen ontmoeten en rotte neppe lui… Dus de jungle heeft mij liefde gebracht maar ook de verrotting. Ik ben echt van de echte meisjes gaan houden en de fake meisjes kunnen m’n reet kussen”, zei Michella eerder over haar deelname aan het programma. Hoewel ze geen namen noemde, werd later duidelijk dat ze het over Janice had. Michella deelde een foto van alle dames en plakte op Janice een smiley die aan het overgeven is.

Tags

Echte Meisjes in de JungleJanice Blok

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie