Na jaren stilte: Rachel onthult reden ruzie met André

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al jaren gaan er geruchten rond over de ware reden dat Rachel Hazes en haar zoon André Hazes tijden geen contact hebben gehad. Het zou allemaal aan Monique hebben gelegen. Niemand van de Hazes-familie wilde er duidelijkheid over geven, tot nu. Rachel onthult zelf de ware reden van de ruzie.

‘Ik probeerde hem te beschermen’

In het nieuwe programma Hoge Bomen vertelt Rachel opvallend openhartig over haar leven. Het gaat weer goed met de vrouw, die lang psychische problemen heeft gehad. Zo goed, dat ze het aandurft om heel wat geruchten te ontkrachten maar ook te bevestigen. Een van die geruchten is de ware reden van de ruzie tussen haar en André. Daarover zegt ze het volgende: ,,Ik heb geen ruzie gemaakt, maar ik heb geprobeerd mijn kind te beschermen voor iets. En niet voor haar, want zij is een hartstikke goede vrouw, maar ik probeerde zijn mooie jaren te…”. Rachel lijkt even te twijfelen over of ze haar zin moet afmaken. Presentator Jeroen van der Boom springt in: ,, Je vond hem te jong.”

Heeft Rachel spijt?

Rachel gaat door de aanvullen van de zanger verder. ,, De wereld lag aan zijn voeten. Dré is nooit thuis en ik vond het zonde om gelijk al een relatie en een kind te nemen. Maar dat is niet aan mij. Ik heb mijn mening te snel gegeven. Ik zou dat ook nooit meer doen. Al heeft hij er nu één van tachtig en heeft ze drie gebitten in, dan zeg ik nog dat ik haar leuk vind.” Opvallend is dat de relatie tussen Monique en Rachel nooit goed is geweest, terwijl dat tussen Rachel en Bridget, die nog ouder is dan Monique, wel was. Waarom Rachel met die relatie geen problemen had, vertelt ze niet.

Tags

André HazesBridget MaaslandGezinMoederMoniqueRachel HazesRelatieRuzieZoon

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie