Jasmina herenigd op Ibiza met Yolanthe voor liefdesvakantie

De liefdesvakantie van Yolanthe Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een vakantie met haar zus in Portugal, is Yolanthe samen met Xess Xava teruggekeerd naar haar villa op Ibiza. En ze verblijft daar niet alleen met haar zoontje…

Liefdesvakantie

Haar liefje Jasmina Stoffels is ook afgereisd naar Ibiza. Zij reisde de afgelopen tijd met haar familie door Europa waar ze plekken bezocht als Londen, Parijs en Sardinië. De twee waren dus even gescheiden van elkaar, maar kunnen nu genieten van een liefdesvakantie.

Jasmina deelt in haar Instagram Stories een video van Xess Xava die het zwembad induikt. Duidelijk is dat ze dol is op het zoontje van Yolanthe. Het is namelijk niet de eerste keer dat ze Xess deelt in haar Stories.

LEES OOK:

Yolanthe deelt bed met zus en appt slapende Xess naar liefje

‘My baby’

Toen ze de afgelopen tijd door Europa reisde, stuurde Yolanthe zo nu en dan een foto van Xess. Jasmina deelde toen in haar Stories dat ze een berichtje kreeg van Yolanthe. Op de foto die ze stuurde was een slapende Xess te zien. ,,My baby popped up”, schreef Jasmina erbij.

Yolanthe deelt op haar Instagram nog altijd niets over de relatie met Jasmina. Ze heeft de relatie ook nog niet officieel bekendgemaakt.

Tags

LIEFDESVAKANTIEXESS XAVAYOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck