Jason Derulo breekt vlak voor Super Bowl-optreden zijn voet

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Jason Derulo heeft tijdens een potje basketbal zijn voet gebroken. Door het ongeluk verrekte hij ook een gewrichtsband, meldt entertainmentnieuwssite TMZ op basis van een ingewijde. De blessure komt op een erg ongunstig moment, want over iets meer dan een week treedt de zanger op ter ere van de Super Bowl.

Derulo heeft zich laten behandelen om zijn voet sneller te laten herstellen en krijgt fysiotherapie. Het kwetsuur brengt zijn optreden voorafgaand aan de finale van het Americanfootballseizoen op 12 februari niet in gevaar. Op dit moment loopt de artiest op krukken, maar volgens TMZ is hij vastbesloten om toch op te treden.

De 33-jarige r&b-zanger is een van de hoofdacts tijdens de door filmpjesapp TikTok georganiseerde ’tailgate’. Dat is de benaming van de feestjes die Amerikaanse sportfans doorgaans op de parkeerplaatsen van sportstadions houden voordat een wedstrijd begint. De Americanfootballcompetitie NFL heeft daar een officieel evenement van gemaakt, waar ook rockband The Black Keys zal optreden.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck