Jason Momoa verrast dochter The Rock op derde verjaardag

Door: DitjesDatjes
20-04-2021

Haar vader is dan wel de stem van Maui in de film Moana, maar Tia Johnson heeft een ander idool. Het jongste dochtertje van Dwayne ‘The Rock’ Johnson is groot fan van Aquaman.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tia vierde zondag haar derde verjaardag en pa Dwayne legde daar enkele momenten van vast op Instagram. Hij schreef daar onder meer bij: “Nu ze eindelijk begint te snappen dat papa Maui is, heeft ze één grote vraag: Papa, ken jij Aquaman?”. Ook deelde de acteur een video waarin hij met de kleine naar de film Aquaman kijkt en vraagt wie er cooler is, hij of de door Jason Momoa gespeelde superheld. Tia wacht niet lang voordat ze antwoordt: “Aquaman.”

Johnson zorgde daarom voor een verrassing voor de jarige: hij liet Momoa een videoboodschap inspreken voor Tia en haar vijfjarige zus Jazzy. De acteur deelde een video van zijn dochter die op het puntje van haar stoel naar de felicitaties van haar grote held zat te kijken. Alle posts over zijn jonge fan werden gewaardeerd door Momoa; de Aquaman-ster reageerde op alle berichten met extra felicitaties voor Tia en haar familie.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD