Javier Guzman gaat in najaar weer toeren

Door: DitjesDatjes
24-11-2022

Cabaretier Javier Guzman keert in het najaar van 2023 terug naar de theaters. De 45-jarige Guzman had in eerste instantie een aantal voorstellingen in december, januari en februari gepland staan. Maar deze zijn geschrapt. Guzman zal deze over een jaar inhalen, tijdens zijn reguliere tournee. Dat heeft zijn management donderdag bevestigd na berichtgeving in De Telegraaf.

Apenkooien, zoals zijn nieuwe show heet, wordt het eerste programma sinds zijn Oudejaarsconference 2021. “De planning rond alle coronalockdowns is voor veel artiesten een logistieke nachtmerrie geweest”, laat zijn zegsman weten. “Dit was nog een serie voorstellingen die moest worden ingehaald. Maar Javier is nog druk aan het schrijven. Over negen maanden heeft hij een dijk van een nieuw theaterprogramma, hij wil nu niet iets spelen waar hij nog niet tevreden mee is.”

Het wordt de twaalfde voorstelling van Guzman sinds hij in januari 2003 voor het eerst op het podium stond. Daarnaast maakte de komiek tussen 2002 en 2018 zes zogenoemde ‘sinterklaasconferences’ en speelde hij in tv-series als Bluf, Flikken Maastricht en Van God los.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD