Jay-Z: ‘Beyoncé en ik zijn soulmates’

|Jay-Z
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Hip Hop-ster Jay-Z heeft in een tv-interview een onthullend inkijkje gegeven in zijn huwelijk met superster Beyoncé. ,,Wij zijn soulmates en daarom vechten we voor onze liefde”, zei de levenspartner van de zangeres die in het verleden een scheve schaats reed, maar nu zijn gezin bij elkaar wil houden.

Het echtpaar Jay-Z en Beyoncé.

In een nieuwe talkshow op CNN van politiek commentator Van Jones vertelde Jay-Z dat hij en Beyoncé geen celebrities zijn, maar ‘echte mensen’. ,,We zijn nooit een celebrity-paar geweest, we zijn een stel die celebrities zijn geworden. Wij zijn echte mensen.”

Zus

Vanaf 2014 gaan er tal van geruchten over hun huwelijk, ook nadat de jongere zus van Beyoncé, Solange Knowles, Jay-Z in een lift na een gala haar zwager aanviel, sloeg en schopte. Inmiddels heeft Beyoncé op haar album Lemonade ook aandacht besteed aan de huwelijkssores uit het verleden.

Wie meer wil weten over het huwelijk van de twee popsterren: Lees hierover alles in de februari-editie van D&D, het gratis magazine dat NU verkrijgbaar is bij alle filialen van supermarktketen Dirk van den Broek en de slijters Dirck III.

Tags

BEYONCÉCNNHUWELIJKJAY Z

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck