Jeffrey Bok heeft spijt van bedriegen Monique Smit

Jeffrey Bok (26), de ex-vriend van Monique Smit (29), heeft spijt van het overspel dat hij gepleegd heeft tijdens de relatie met de presentatrice. Hoewel Monique hem destijds vergaf, ging de relatie niet lang daarna toch uit.

Knoop doorhakken

Vijf jaar geleden werd bekend dat Jeffrey Monique had bedrogen met Nancy Bond, die destijds veertig jaar oud was. Monique zei toen tegen Story dat ze woest was, en ze even helemaal geen liefde voor Jeffrey voelde. Maar toch ging ze door met de relatie, en vond ze dat ze dichter tot elkaar waren gekomen. Even later ging het toch mis: ,,Het ging al langere tijd niet goed, maar ik wilde ons steeds weer een kans geven. Eigenlijk ben ik naar het moment toegegroeid dat het over zou zijn. Op een dag werd ik wakker en wist ik dat ik de knoop moest doorhakken.”

Spijt

Het weekblad Story heeft nu, vijf jaar na de break-up, gesproken met Jeffrey. ,,Ik heb een mooie tijd gehad met Monique”, zegt hij over hun relatie. ,,Ik heb wel spijt van de dingen die ik heb gedaan. Dat had ik anders moeten doen. Onze relatie ging voorbij omdat ik een relatie met een andere vrouw zou hebben. Maar dat klopte niet helemaal. Die vrouw en ik hadden geen relatie, maar zij was wel de reden dat het tussen mij en Monique stuk liep.”

Gelukkig hebben Monique en Jeffrey allebei de liefde gevonden bij een andere partner.