Jelka en Henry nog steeds stapelverliefd

Door: DitjesenDatjes
26-04-2019

Jelka van Houten genoot van single zijn. Nadat zij met Koppe Koppeschaar in 2016 uit elkaar ging, en co-ouderschap over haar twee jongens kreeg, bleek dat ze alleen zijn leuk vond. Een vriend had zij niet nodig, maar nu ze een relatie heeft met Henry van Loon wil ze niet anders. De twee wonen al praktisch bij elkaar!

Scherp

De zus van Carice in sinds een jaar gelukkig met De Luizenmoeder-ster Henry van Loon. De twee ontmoette elkaar in het theater, waar ze in gesprek raakte en de vonk oversloeg. ,,Zo simpel ging het eigenlijk”, zegt Jelka tegen weekblad Story. De actrice legt uit wat ze zo fijn vindt aan Henry: ,,Ik voel me door hem gezien, of nee, ik durf hem naar me te laten kijken. En behalve dat hij leuk en lief is, vind ik hem ook heel grappig en uniek. Hij durft scherp en geestig te zijn, maar ook kwetsbaar. Ik heb nog nooit zoveel gelachen met iemand.

Ex

Die humor was is blijkbaar een echte vrouwenmagneet, want ook Jennifer Hoffman vertelde dat de humor van Henry zijn leukste eigenschap is. ,,Henry vind ik nog steeds de grappigste man op aarde. Dat is ook de belangrijkste reden dat we zo lang en zo goed samen waren. Hij maakte alles lichter, zelfs huishoudelijke klusjes”, zei Jennifer tegen Volkskrant Magazine. Helaas liep de zesjarige relatie tussen Jennifer en Henry op de klippen. De reden was volgens de actrice dat Henry haar het stuur in handen gaf, maar zij het fijn vindt als een man wat meer leiding neemt.

Meer DenD