Jennifer Aniston is ongewenst kinderloos: ‘Heel zwaar’

Jennifer wilde graag kinderen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jennifer Aniston is ongewenst kinderloos. De actrice heeft er alles aan gedaan om zwanger te worden, maar tot haar grote teleurstelling is dat niet gelukt. ,,Ik heb ivf geprobeerd, Chinese theeën gedronken, noem maar op. Alles was een poging waard.”

Jennifer Aniston heeft voor het eerst openlijk gesproken over een heel persoonlijk hoofdstuk in haar leven. De actrice probeert al heel lang zwanger te worden. ,,Het was een moeilijk pad voor mij, het pad van het krijgen van kinderen”, onthult Jennifer in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Allure.

‘Alles geprobeerd’

Tijdens haar relatie met Brad Pitt deden er veel verhalen de ronde over een mogelijke zwangerschap. ,,Al die jaren van speculatie… Het is heel zwaar geweest”, vertelt Jennifer, die onder andere een ivf-behandeling heeft ondergaan. ,,Ook heb ik Chinese theeën gedronken, noem maar op. Alles was een poging waard.”

‘De boot is nu vertrokken’

Achteraf gezien had ze graag advies gehad rond het invriezen van haar eitjes. Toch voelt ze nu ook een soort opluchting. ,,Ik voel nu, op mijn 53ste, ook opluchting. Ik hoef er nu niet meer over na te denken, want deze boot is nu echt vertrokken.”

Leugens

Wat de actrice wel heeft gekwetst, zijn de berichten waarin werd beweerd dat ze bewust kinderloos bleef. ,,Er werd gezegd dat ik alleen maar oog had voor mijn carrière en dat mijn man bij me wegging omdat ik hem geen kind schonk. Dat waren absolute leugens, die hebben mij gekwetst.”

Tags

JENNIFER ANISTON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck