Jennifer Aniston veilt eigen naaktfoto

Jennifer Aniston
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jennifer Aniston doet iets wat juist veel sterren proberen te voorkomen. In plaats van een naaktfoto zo goed mogelijk verbergen, laat ze er eentje veilen. De opbrengst gaat naar een hulpfonds voor de slachtoffers van het coronavirus.

Achtergestelde slachtoffers

Op haar Instagram, waar Jennifer pas 33 weken actief op is, post ze een filmpje en foto met de tekst: ,,Mijn dierbare vriend Mark Seliger werkte met RADvocacy en Christie’s samen om 25 van zijn portretten – waaronder eentje van mij – te veilen voor de strijd tegen het coronavirus”, aldus Jennifer Aniston op Instagram. ,,100 procent van de opbrengsten van de naaktfoto gaat naar @NAFClinics, een organisatie die gratis coronavirus-tests levert en hulp biedt aan achtergestelde slachtoffers.”

De naaktfoto van Jennifer is jaren geleden gemaakt door fotograaf Mark Seliger voor het blad Rolling Stone. Een zilvergelatinedruk van de originele foto, met een formaat van 102 x 76 centimeter wordt geveild. Mensen kunnen nog tot 12 juni bieden op de foto, waar nu 6500 euro het hoogste bod op is. Geen fan van Jennifer Aniston, maar wel interesse in zo’n zilverdruk? Er worden ook portretten geveild van onder meer Leonardo DiCaprio, Billie Eilish, Kurt Cobain en Brad Pitt.

https://www.instagram.com/p/CA1DVa2HJc1/?utm_source=ig_embed

Tags

JENNIFER ANISTONNAAKTFOTOVEILING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck