Jennifer Lopez halfnaakt over de catwalk

Door: Ditjes en Datjes
21-09-2019

Bloot

…En vrijdag doet JLO het weer. De blote gifgroene jurk met decolleté tot aan haar navel en met een split tot haar dijen zorgde destijds voor veel ophef tijdens de Grammy Awards. En dit keer lukt het haar om nogmaals viraal te gaan met het Versace exemplaar, die ietwat is aangepast.

Fans verbijsterd

De gasten van de modeshow worden wild zodra ‘Sara’ de catwalk betreed. Alle telefoontjes komen te voorschijn om het moment vast te leggen en de video’s gaan viraal op het internet. Fans zijn verbijsterd dat de jurk – wat amper een jurk genoemd kan worden – na zoveel jaren nog zó goed kan staan. Terwijl haar styliste toendertijd niet overtuigd was van het ontwerp.

Keerpunt in haar carrière

,,We waren destijds bezig met de opnames van The Wedding Planner, de romantische komedie met Matthew McConaughey”, vertelt Lopez in een video op haar YouTube-kanaal. ,,We filmden op een afgelegen locatie, dus we hadden geen tijd voor een fitting voor de Grammy’s, ondanks het aandringen van mijn styliste. De avond voor het evenement kon ze me maar twee mogelijke jurken meer voorstellen, omdat we veel te laat waren met kiezen” aldus JLO. Dit exemplaar was een keerpunt in haar carrière.

 

View this post on Instagram

🌴💚

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Meer DenD