Jennifer Lopez nog steeds geprezen door exen

Door: DitjesDatjes
05-04-2021

De exen van J.Lo hebben geen slecht woord over de zangeres te zeggen, zo blijkt in de mei-editie van InStyle Magazine. In de editie van het blad, waar Lopez op de cover prijkt, komen vrienden aan het woord om over de zangeres en haar carrière te vertellen. Zo werden ook exen Ben Affleck en Marc Anthony geïnterviewd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lopez is nog altijd goed bevriend met beide exen en de twee heren laten zich zeer positief uit over de zangeres. Ex-verloofde Ben Affleck heeft vooral goede dingen te zeggen over het doorzettingsvermogen van J.Lo. “Een van de meest indrukwekkende dingen aan haar, en geloof me dat is een hele lijst, is haar doorzettingsvermogen”, aldus Affleck. “Vandaag de dag is ze nog steeds de meest hardwerkende persoon in deze industrie.” Affleck en Lopez hadden een relatie van 2002 tot 2004.

Ook Jennifers ex-man Marc Anthony, met wie ze een tweeling heeft, prijst de zangeres om haar doorzettingsvermogen en visie. “Ze is de hardste werker die ik ooit heb ontmoet. Ze is de eerste in de kamer, en de laatste die vertrekt.”

Een grote naam die ontbreekt in het verhaal van InStyle Magazine is Alex Rodriquez, J.Lo’s huidige partner. Amerikaanse media meldden midden maart dat de relatie tussen de twee voorbij was. Het koppel liet later in een gezamenlijke verklaring weten dat de geruchten niet kloppen en dat ze werken aan hun relatie.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD