Jennifer Lopez reageert op vermeend botox-gebruik

Door: DitjesDatjes
18-01-2021

Jennifer Lopez heeft korte metten gemaakt met een volger op sociale media, die haar ervan betichtte haar gezicht volgespoten te hebben met botox en fillers. De 51-jarige zangeres deelde een video op Instagram, waarin ze een gezichtsmasker demonstreerde van haar onlangs verschenen schoonheidsmerk JLO Beauty. Volgens Jennifer was er geen rimpeltje te zien en voelde ze zich 10 jaar jonger.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Kom op Jennifer, je voorhoofd en wenkbrauwen bewegen totaal niet. Er zit geen enkele expressie in je gezicht. Geef nou gewoon toe dat je ontzettend veel botox hebt gebruikt, wat helemaal prima is. Maar doe er niet zo moeilijk over,” aldus een volger.

Hierop reageerde Lopez: “LOL! Zo zie ik er gewoon uit. Ik zal het voor de 500 miljoenste keer zeggen: ik gebruik geen botox. Ook heb ik nog nooit plastische chirurgie ondergaan. Dat je dat maar even weet. Misschien moet je wat van mijn producten gebruiken, dan spreken we daarna wel verder.”

Daarmee was de superster nog niet klaar. “Ik zal je nog een JLO beautygeheim verklappen: probeer je tijd wat positiever en aardiger door te brengen, waarbij je andere mensen juist een zetje in de goede richting geeft. Dat is veel leuker dan anderen omlaag halen en geloof me, dat zal je uitstraling ook goed doen! Veel liefs van mij.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD