Jennifer Lopez ook slachtoffer van #MeToo

Jennifer Lopez
Door: Ditjes en Datjes
14-11-2019

Jennifer Lopez doet een schokkende onthulling. De zangeres doet namelijk een boekje open over haar MeToo-ervaring…

#MeToo

Helaas gingen vele andere vrouwen haar al voor, maar nu is het ook Jennifer Lopez die haar ervaring over ongepast seksueel gedrag aan de wereld vertelt. De actrice deelde haar #MeToo-ervaring tijdens een gesprek met vrouwelijk collega’s Awkafina, Laura Dern, Lupita Nyong’o, Renée Zellweger en Scarlett Johansson in The Hollywood Reporter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Hij wilde mijn borsten zien’

J.Lo legt uit wat de situatie was toen het gebeurde. ,,Een regisseur vroeg mij tijdens een pasronde of ik mijn shirt uit wilde doen” vertelt Lopez aan  de actrices. ,,Omdat ik in de film redelijk bloot moest zijn” leek het excuus van de regisseur. ,,Wilde hij je borsten zien?” vraagt Scarlett Johansson geshockeerd. ,,Hij wilde mijn borsten zien” antwoordt de 50-jarige.

Te danken aan afkomst

Gelukkig kwam Jennifer voor zichzelf op en vertelt dat ze weigerde haar borsten te laten zien aan de regisseur. Ze zegt dit te danken te hebben aan waar ze vandaan komt. ,,Gelukkig kwam een beetje die afkomst van de Bronx in mij naar boven” vertelt ze verder. ,,Ik dacht: ‘Ik hoef jou mijn borsten helemaal niet te laten zien!’ Op de set, daar kun je ze zien” aldus de zelfverzekerde Lopez.

,,Oh mijn God, wie was het? Ik wil het weten!” zegt Scarlett Johansson. Maar wil de actrice niet kwijt om wie het gaat en wanneer deze ervaring exact heeft plaatsgevonden.

Excuses

Lopez vertelt dat de regisseur later zijn excuses heeft aangeboden. Zij denkt dat dit komt omdat ze grenzen stelde door ‘nee’ te zeggen. Zelfs de kostuumontwerper, die bij dit incident aanwezig was, bood haar excuses aan. ,,Op het moment dat hij de kamer uit liep zei de kostuumdesigner gelijk, ‘Het spijt me zo, het spijt me zo dat dit net gebeurde!”’

Meer DenD