Jennifer en vriend zetten volgende stap in relatie

Door: Tanja Brouwer
10-04-2020

Jennifer Hoffman is nog steeds gek op haar vriend Dorian. De twee leerden elkaar in 2018 en zijn sindsdien onafscheidelijk. Jennifer en Dorian hebben onlangs besloten de volgende stap in hun relatie ze zetten.

Tekst gaat verder onder advertentie

Eigen plekje

Weekblad Story weet dat Jennifer (39) en Dorian (36) een prachtig grachtenpand in Amsterdam-West hebben gekocht voor een bedrag van 735.000 euro! Hun nieuwe woning ligt op een steenworp afstand van hun oude, waar Jennifer en Dorian even samenwoonden, maar waar Jennifer ook heeft samengewoond met haar ex-vriend Henry van Loon. Nu hebben ze dus een plekje gekocht dat helemaal van hun samen is.

Kinderwens?


Het grachtenpand is groot genoeg en dus zou gezinsuitbreiding geen probleem zijn, maar Jennifer heeft eerder laten weten niet een hele grote kinderwens te hebben. Zo zei ze tegen de Volkskrant: ,, Ik worstel met wel of niet daar iets over zeggen. Ergens wil ik dat wel omdat er meer vrouwen van mijn leeftijd steeds die vraag krijgen gesteld, maar… Ik weet het niet. Nee. Ik laat het over aan het lot, mag ik het daarop houden?” Tegen de Libelle zei ze twee jaar geleden dat ze zich eraan ergert dat zoveel mensen vragen stellen over haar kinderwens. ,, Ja, ik ben 37 en heb nog geen kinderen. En merk dat ik daardoor toch niet ‘meedoe’. Omdat ik niet makkelijk te plaatsen ben. Daarvan raken mensen in paniek.”

Het is voor Jennifer en Dorian te hopen dat welke keus ze ook maken, ze samen gelukkig blijven en genieten van hun mooi nieuwe woning.

Meer DenD