Jeroen Kijk in de Vegte kondigt persconferentie over Top 2000 aan

Door: DitjesDatjes
22-11-2020

Er komt een persconferentie met “belangrijke mededelingen” over de Top 2000 aan, meldt Jeroen Kijk in de Vegte zondag op Twitter. De sidekick van NPO Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen attendeert zijn volgers op het mediamoment dat maandagochtend plaats zal hebben.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De persconferentie is live te volgen via de website en de sociale mediakanalen van NPO Radio 2. “Mis dat niet”, twittert Kijk in de Vegte bij een foto van van de spreekzuilen waarachter premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge geregeld hun coronapersconferenties houden. In het decor is echter de tekst “Alleen samen krijgen we corona onder controle” vervangen door “Alleen samen maken we de lijst der lijsten”, verwijzend naar de bijnaam van de Top 2000.

In oktober werd al bekend dat het Top 2000 Café in Beeld en Geluid in Hilversum – waar vanuit de lijst wordt gepresenteerd – ondanks de coronamaatregelen wel weer wordt opgebouwd. Het café wordt al sinds 2010 jaarlijks neergezet. Meestal wordt de opbouw hiervan in november gedaan.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD