Jeroen Krabbé koopt huis naast zoon

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jeroen Krabbé en zijn zoon Jasper moeten wel erg close zijn. De kunstenaar, acteur en regisseur heeft namelijk een woning gekocht naast het huis van Jasper! Dat weet Bekendeburen.

Jasper woont al jaren samen met zijn twee dochters in Amsterdam. Hij is sinds 2014 niet meer samen met de moeder van zijn dochters. Binnenkort kunnen de twee kinderen dus gewoon binnenlopen bij hun opa en oma, die pal naast hun wonen.

Hypotheek

Jeroen betaalde 850.000 euro voor de woning en nam op het optrekje een hypotheek van hetzelfde bedrag. Deze hypotheek is afkomstig van zijn eigen bedrijf “Wildzang B.V.”. Het pand heeft overigens officieel nooit te koop gestaan, Het gaat hier dus om een onderhandse verkoop. Het optrekje bestaat uit twee woonlagen en heeft een totale woonoppervlakte van 150 vierkante meter. In totaal zijn er zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer.

Het is niet zo gek dat Jeroen en Jasper een goede band met elkaar hebben. Ze hebben namelijk een gezamenlijke passie: kunst. Beiden presenteren een kunstprogramma op televisie én schilderen zelf.

 

Tags

BEKENDEBURENBURENHUISJASPER KRABBÉJEROEN KRABBÉWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck