Jeroen Krabbe koopt huis voor zoon

Jeroen Krabbe
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jeroen Krabbe kocht vorig jaar juni in Amsterdam een huis naast het huis van zijn zoon Jasper. Zelf is hij er niet lang gaan wonen, want hij heeft het pand inmiddels verkocht aan zijn andere zoon Jacob. Jeroen heeft de woning meteen gefinancierd.

Hypotheek verstrekken

Acteur, televisiepresentator en kunstenaar Jeroen Krabbe heeft een opmerkelijke verkoop gedaan. Hij verkocht onlangs het pand pal naast die van zijn zoon Jasper Krabbe aan zijn zoon Jacob. Dat weet Bekendeburen.

Jeroen betaalde er 850.000 euro voor en nam op het optrekje een hypotheek van hetzelfde bedrag. Voor dezelfde prijs heeft hij het pand nu aan zijn zoon Jacob verkocht en verstrekte zijn zoon ook nog eens een hypotheek van 673.000 euro.
Het optrekje bestaat uit twee woonlagen en heeft een totale woonoppervlakte van 150 vierkante meter. In totaal zijn er zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer.

Stemacteur en voice-over

Jacob zit net zoals zijn vader en zijn broer in het mediavak. Jasper en Jeroen hebben het op televisie en radio voornamelijk over het kunstvak, maar heeft andere interesses. Hij werkt voornamelijk als stemacteur en voice-over. Zo is hij te horen in de film Het Regent Gehaktballen 2 en de animatiefilm Turbo.

Tags

AMSTERDAMBEKENDE BURENJASPER KRABBÉJEROEN KRABBÉWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck