Jeroen ontkent vreemdgaan met Ilse de Lange: ‘Linda gelooft hem’

Gelooft Linda tegen beter weten in Jeroen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Vergeven en vergeten: na alles wat er gebeurd is lijkt Linda de Mol Jeroen Rietbergen weer met open armen te hebben ontvangen. Zélfs nu het gerucht gaat dat hij vreemd is gegaan met Ilse de Lange…

Hoewel Linda ontkent dat zij en Jeroen weer samen zijn, vertellen buurtbewoners een ander verhaal. Zij zien Jeroen regelmatig bij de woning van Linda en weten zeker dat ze hem heeft vergeven.

‘Iedereen is verbijsterd’

,,Het is bizar, maar waar. Iedereen in het Gooi is verbijsterd”, zegt een goede bekende in weekblad Story. ,,Niemand kan er met zijn pet bij. Eigenlijk hoopt iedereen dat Linda zich alsnog bedenkt. Maar ze zien elkaar geregeld.”

Ook andere bewoners valt het op dat Jeroen de afgelopen tijd wel heel vaak gezien wordt bij de woning van Linda. ,,Ik zie hem geregeld de code van het hek intoetsen als hij met de fiets is weggeweest”, aldus een buurman.

Affaire met Ilse de Lange

En dat terwijl er vorige week wéér een hardnekkig gerucht over Jeroen werd verspreid. ,,Van een zeer betrouwbare spion heb ik gehoord dat Vieze Jeroentje en Ilse de Lange tijdens de Voice Kids het met elkaar hebben gedaan”, meldde Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Dit is echter niet één keer gebeurd, maar meerdere keren. ,,Volgens de spion hebben ze het ook een keer gedaan in de Porsche van Linda”, aldus Yvonne. Tijdens die affaire was Jeroen nog samen met Linda de Mol, en ook Ilse heeft inmiddels al twintig jaar een relatie.

‘Linda twijfelt niet aan Jeroen’

Uiteraard kwam dit gerucht ook bij Linda terecht. ,,Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles”, vertelt een bekende van Linda in Story. ,,Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem. Voor velen is dat onbegrijpelijk.”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck