Jeroen Pauw stak Matthijs hart onder de riem: ‘Ik kreeg geen reactie’

Jeroen kreeg geen reactie van Matthijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jeroen Pauw heeft vlak voor de publicatie van het Volkskrant-artikel zijn tv-collega Matthijs van Nieuwkerk een berichtje gestuurd om hem een hart onder de riem te steken. ,,Matthijs heeft daar niet op geantwoord.”

Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk waren jarenlang ‘buren’ met hun programma’s, die beiden in de Westergasfabriek werden opgenomen. In de eerste aflevering van het programma ’10 vragen’ vertelt Jeroen dat hij contact zocht met Matthijs voordat het beruchte Volkskrant- artikel over de angstcultuur bij De Wereld Draait Door werd gepubliceerd.

Geen reactie

,,Omdat het in de lucht hing en omdat ik hoorde dat het dat weekend gepubliceerd zou worden”, vertelt Jeroen in gesprek met Rob Kemps. ,,Toen heb ik hem enige relativering en lucht toegewenst voor de komende tijd, omdat ik dacht: het is gewoon vervelend, voor wie dan ook, maar het is ook heel erg vervelend als die kop zo op dat hakblok ligt.”

Maar ondanks het feit dat Jeroen zijn tv-collega een hart onder de riem wilde steken, heeft hij geen contact met Matthijs gehad. ,,Hij heeft daar niet op gereageerd.”

Tags

de wereld draait doorJeroen PauwMatthijs van Nieuwkerk

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie