Jeroen Rietbergen gespot bij woning Linda: ‘Zijn gewoon samen’

Door: Charlotte Wijnen
12-08-2022

Het gonst van de geruchten: zijn Linda de Mol en Jeroen Rietbergen nou wel of niet bij elkaar? Volgens de manager van Linda is er geen sprake van een liefdeshereniging, maar volgens Yvonne Coldeweijer steekt het verhaal anders in elkaar. ,,Ze zijn al een tijdje samen.”

Nadat bekend werd dat hij één van de hoofdrolspelers in het Voice-schandaal is, klapten verschillende dames uit de school over hun ervaringen met Jeroen Rietbergen. Voor Linda was het duidelijk: zij wilde niet meer verder met Jeroen.

Manager: Jeroen en Linda niet samen

,,Ik heb mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij”, liet Linda destijds in een statement weten. Jeroen nam de benen en vertrok naar Amerika. Daar onderging hij maandenlang een intensieve therapie in een kliniek.

Maar toen Jeroen weer terugkwam, bleek er nog steeds geen sprake te zijn van een verzoening. Althans, dat zegt de manager van Linda. ,,Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn niet terug bij elkaar”, liet de manager aan het ANP weten.

Beelden opgedoken van Jeroen

Toch zijn er beelden opgedoken die een ander verhaal vertellen. Yvonne Coldeweijer deelt in Instagram Stories een filmpje waarin te zien is dat Jeroen vlakbij de woning van Linda is.

,,Dichterbij een vleugje bewijs zijn we nog niet eerder gekomen”, schrijft Coldeweijer bij de beelden. ,,Een buurtspion heeft Vieze Jeroentje in de straat van Linda gezien. Hij liet de hond uit (samen met waarschijnlijk zijn broer). Mark my words. Ze zijn al een tijdje weer samen.”

Onbegrip

Mochten Jeroen en Linda inderdaad weer samen zijn, zou dat ongetwijfeld voor een hoop onbegrip in Nederland gaan zorgen. En dat kan Linda nu niet gebruiken, want op dit moment zorgt ze al voor extreem lage kijkcijfers op SBS 6 met haar serie Diepe Gronden. Vorige week keken er slechts 87.000 kijkers naar de serie, en gisteren bleven daar nog maar 32.000 van over.

Meer DenD