‘Jeroen Rietbergen had een affaire met Ilse de Lange tijdens The Voice’

Jeroen Rietbergen deed het in de porsche van Linda met Ilse
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat bekend werd dat hij één van de hoofdrolspelers in het Voice-schandaal is, trok Jeroen Rietbergen zich meteen terug en verdween hij uit de schijnwerpers. Toch gaat er weer een hardnekkig gerucht rond.

Jarenlang was Jeroen een machtige man achter de schermen bij The Voice of Holland, en dat gebruikte hij om de deelnemers van de talentenjacht te benaderen. Verschillende dames klapten uit de school over Rietbergen en voor Linda was het duidelijk: zij wilde niet meer verder met Jeroen.

Affaire tijdens The Voice Kids

Al snel nam Jeroen de benen en vertrok hij naar Amerika. Hij onderging maandenlang een intensieve therapie in een kliniek. Maar sindsdien komen er alleen maar méér verhalen bovendrijven.

,,Van een zeer betrouwbare spion heb ik gehoord dat Vieze Jeroentje en Ilse de Lange tijdens de Voice Kids het met elkaar hebben gedaan”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. Dit is echter niet één keer gebeurd, maar meerdere keren. Tijdens die affaire was Jeroen nog samen met Linda de Mol, en ook Ilse heeft inmiddels al twintig jaar een relatie.

‘Ze hadden seks in de Porsche van Linda’

Al snel klapt nog een bron uit de school. ,,Die vertelt mij dat dit verhaal bij de Voice inderdaad al lang en breed bekend is. Het kwam bovendrijven tijdens het Voice-schandaal met Vieze Jeroentje”, aldus Coldeweijer. ,,Volgens de spion hebben ze het ook een keer gedaan in de Porsche van Linda.”

Hoewel de manager van Linda de Mol heeft laten weten dat zij en Jeroen niet terug bij elkaar zijn, weet Coldeweijer zeker dat dit wel het geval is. ,,Sinds Jeroen daar weer thuis bij Linda op de bank zit; wat zou zij hiervan vinden?”

Tags

AFFAIREILSE DE LANGEJEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLONTHULDONTHULLINGTHE VOICETHE VOICE KIDSTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck