Jeroen woest op geruchten huwelijks-crisis

Door: Tanja Brouwer
07-05-2020


Als er iemand weet hoe de sterren wonen is het wel makelaar Jacques Walch. Hij heeft door de jaren heen heel wat bekende Nederlanders aan een huis geholpen en weet soms ook wat er zich achter de voordeur afspeelt. Onlangs praatte hij zijn mond voorbij en onthult dat het er bij bepaalde mensen niet gezellig aan toe gaat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Man op zolder’

,,Ik heb sterk de indruk dat heel veel mensen als ze vier tot acht weken of langer met elkaar in een ruimte zitten, dat een neerwaartse druk op het aantal echtscheidingen geeft”, zei de makelaar in de podcast 1-2-tje met Yves van Yves Gijrath. ,,Er zijn veel mensen die het buiten leuker vinden dan thuis en om allerlei redenen die relatie maar aanhouden”, beweert Jacques. Veel bekende Nederlanders die in het Gooi woonden zouden al tijdens de crisis van 2000 en tussen 2007 en 2009 al huwelijkse problemen hebben. ,,De man ging op zolder wonen, de vrouw op de eerste verdieping.”

Hoewel de naam van Jeroen van der Boom niet genoemd werd, besluit de zanger toch te reageren op het telefoontje van weekblad Story. Jeroen woont immers in het Gooi en kan zomaar een van de personen zijn waar Jacques het over heeft. ,,Ik herken me hier totaal niet in”, zegt Jeroen. ,,Wat een zielig verhaal is dit. Schandalig! En laat het duidelijk zijn: ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn eigen vrouw.”

Welke BN’ers?

Ook andere BN’ers, waaronder René en Natasja Froger en Winston en Renate Gerschtanowitz beweren dat het nog altijd gezellig is thuis. Welke BN’ers zal Jacques bedoelen? 

Meer DenD