Jet van Nieuwkerk bevallen van een zoontje

Jet van Nieuwkerk
Door: Eva Steins
19-10-2020

Beschuit met blauwe muisjes voor de familie Nieuwkerk! De dochter van Matthijs van Nieuwkerk is bevallen van een zoontje. Op Instagram maakt ze het nieuws bekend én onthult ze de naam van de kleine spruit.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Opa

Nu de dochter van Matthijs van Nieuwkerk bevallen is, is de presentator voor het eerst opa geworden. Hij liet eerder weten niet te kunnen wachten tot zijn eerste kleinzoon ter wereld kwam. Aan Shownieuws vertelde een opgewekte Matthijs dat hij zich enorm verheugde.

,,Ik dacht dat ze over een week is uitgerekend, dus dan kan het elk moment gebeuren volgens mij. Dat is mijn eerste kleinkind, ik verheug me er erg op!”

Matthijs heeft sinds het einde van De Wereld Draait Door zeeën van tijd voor zijn nieuwe rol als opa. Hij vertelde in Beau dat hij ‘ niet zo veel te doen heeft’. ,,Ik lanterfant een beetje.” Genoeg tijd dus om met zijn nieuwe kleinzoon door te brengen!

Frenkie

Jet maakt dolblij de komst van haar kleine bekend op Instagram. Ze poseert trots met haar zoontje en vertelt de naam van haar zoontje.

,,Leve Frenkie! 11 oktober”

View this post on Instagram

Leve Frenkie! ❤️ 11 oktober

A post shared by Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet) on

Onder het bericht verwelkomen volgers de kleine Frenkie.

Arie Boomsma schrijft ,,Frenkie! Welkom, Li’ll buddy. Zo leuk, lieve Jet. Gefeliciteerd jullie en heel veel liefs samen!”. Ook Sarah Chronis feliciteert Jet: “Gefeliciteerd lieve Jet! Geniet geniet GENIET van elkaar!”.

Meer DenD