Jill Biden minder uitbundig met kerst van Melania Trump

Decoratie Witte Huis ingetogen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is bijna kerst en dat betekent dat ook het Witte Huis een flinke metamorfose ondergaat. Jill Biden heeft gekozen voor maar liefst 77 kerstbomen met meer dan 83.615 kerstverlichting in de bomen, slingers en kransen. Toch heeft ze het veel minder ‘overdreven’ versierd dan Melania Trump deed, zo luidt het in de reacties op Instagram.

First lady Jill Biden heeft ‘We the People’ gekozen als thema voor de kerstversieringen van het Witte Huis. Ze koos het thema enkele maanden geleden en tijdens de Thanksgiving-vakantie kwamen meer dan 150 vrijwilligers naar het Witte Huis om de openbare ruimtes te versieren. Tijdens de feestdagen zullen naar verwachting zo’n 50.000 bezoekers het Witte Huis passeren. Onder hen zal de Franse president Emmanuel Macron zijn, die donderdag president Biden zal ontmoeten.

‘Minder overdreven’

Op Instagram zijn al een aantal foto’s van de versieringen onthuld. Elk van de kamers weer zijn eigen thema binnen het thema en er staan enorme versierde kerstbomen. Toch vinden veel mensen dat Jill een stuk minder uitbundig bezig is geweest dan Melania Trump. ,,Melania had het veel mooier versierd”, schrijft iemand onder de foto’s. Maar niet iedereen is het daarmee eens. ,,De versieringen van Melania waren juist te overdreven”, schrijft een ander.

Tags

JILL BIDENJOE BIDENKERSTMELANIA TRUMPWHITE HOUSE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck