Jim Bakkum brengt eerste livealbum uit

Door: DitjesDatjes
24-11-2020

Jim Bakkum komt voor het eerst in zijn carrière met een livealbum. Het gaat om een registratie van zijn solo theatertournee KLEIN in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De plaat verschijnt op 1 december, maakte de zanger dinsdag bekend op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Jim trapte zijn tournee, waarin hij een ode bracht aan de mooiste Nederlandstalige liedjes, in januari af in Rotterdam. “Een begin van een voor mij fantastische, onvergetelijke theatertour. Helaas werd het bruut verstoord door Covid en werd ik gedwongen om na 11 shows de tour uit te stellen tot het najaar. Toen bleek dat de shows maar een bepaald aantal bezoekers mochten hebben, besloot ik om de hele tour te cancelen. Met pijn in mijn hart.”

De zanger besloot een livealbum uit te brengen. “Ik hoop dat mijn bezoekers de show weer even kunnen herbeleven en degenen die het gemist hebben het plezier en de bijzondere sfeer kunnen horen. De opnames zijn rauw, recht uit de tafel en er is niets nabewerkt aan mijn vocals. Iedere emotie of imperfectie die je hoort is dus ECHT.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD