Jim Bakkum en Bettina Holwerda weer samen op (ijs)podium

Door: DitjesDatjes
16-09-2019

Het sterrenkoppel Jim Bakkum en Bettina Holwerda is eind november samen te zien in de schaatsshow Sint on Ice. De voorstelling wordt 22, 23 en 24 november opgevoerd in het Autotron in Den Bosch.

Voor Bakkum en Holwerda is het de eerste maal sinds 2006, toen ze samen in de musical Grease stonden, dat ze weer een grote show doen. “We zijn nu dertien jaar en drie kinderen verder”, laat Jim weten. “Dat Bettina en ik nu samen in een familievoorstelling mogen spelen, zien we als iets heel speciaals. Thuis vieren we altijd met de hele familie pakjesavond en onze kids vinden het nu al magisch dat papa en mama gaan samenwerken met Sinterklaas. We verheugen ons dus erg op de voorstellingen in november.”

Tijdens de ijsshow kan er worden meegezongen met de leukste sinterklaasliedjes, zullen de pieten stunten op het ijs en wordt de hele familie meegenomen op een Oudhollands winters schaatsavontuur. De kaartverkoop is van start gegaan.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen