Jim Bakkum ‘geshockeerd’ na kritiek knuffelen oma

Jim Bakkum|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Jim Bakkum heeft bakken vol kritiek over zich heen gekregen nadat hij een foto op Instagram plaatste. Op de foto was te zien hoe Jim poseert met een arm om zijn 93-jarige oma heen. Jim kon rekenen op een hoop boze reacties en reageert dat hij ‘in shock’ is

Zondagmiddag deelde Jim de foto dat hij op bezoek is bij zijn 93-jarige oma. Bij het inmiddels verwijderde bericht schreef hij:

,,Nog nooit in mijn leven mijn oma zo lang niet gezien. In maart werd ze 93 en toen heb ik haar voor het raam gefeliciteerd. Dat was de laatste keer… Vandaag vond ik het tijd om eindelijk weer even wat fysiek contact te hebben. Voor de ouderen is het zo’n verschrikkelijk eenzaam jaar. Dus vandaag even een bloemetje gebracht en de kids vanuit de auto even zwaaien.”

Beeld: Instagram Jim Bakkum

Kritiek

De liefdevolle foto kon niet op heel veel warme reacties rekenen. Er werd al gauw van schande gesproken dat Jim zijn oma ‘in gevaar’ bracht door zo dicht bij haar te gaan staan.

Op zijn Instagram neemt Jim de tijd om stil te staan bij alle haatreacties onder zijn foto.

,,De één vindt het belachelijk dat ik mijn oma negen maanden niet heb gezien”, aldus de acteur in een inmiddels verwijderd bericht. ,,Maar aan de andere kant is het ook belachelijk dat ik nu, na negen maanden, een paar tellen geen afstand houd zonder mondkapje.”

Bakkum doet een oproep aan mensen om anderen minder snel te veroordelen.

LEES OOK:

Jim Bakkum zou graag eens in een ‘serieuze’ film acteren

Tags

CORONAJIM BAKKUMKRITIEKOMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck