Jim Bakkum maakt flinke blunder

JIM MAAKT BLUNDER
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Jim Bakkum heeft een flinke blunder gemaakt. Zaterdag plaatste hij een lief bericht over zijn eigen trouwdag, maar hij blijkt een maand te vroeg te zijn.

Jim Bakkum is al jaren getrouwd met musicalster Bettina Holwerda. Het stel heeft inmiddels drie kinderen. Zaterdag schreef Jim Bakkum een lieve post van zijn vrouw en zichzelf vanwege hun 12,5 jaar trouwjubileum. Alleen het blijkt dat hij een maand te vroeg mee is. ,,Ik had net een post gedaan over ons 12.5 jarig jubileum dat vandaag is. Door een reactie over dat dit eventueel niet vandaag zou zijn, ging ik twijfelen. En ja hoor: over een maand. WAT?! Volledig abuis. En overtuigd dat het vandaag zou zijn…”

Bos bloemen

De blunder wordt nog erger, want hij heeft een grote bos bloemen gestuurd naar het theater waar Bettina speelt. ,,Het allerergste is nog dat ik Bettina een grote bos bloemen heb gestuurd naar het theater waar ze nu is.” Bettina reageer ook: ,,Kom ik het theater binnen, staat er zo’n grote bos bloemen voor me klaar. Wat echt het allerliefste van de wereld is, maar wij kwamen er net dus achter dat we 12 jaar en vijf maanden samen zijn in plaats van 12,5 jaar.”

Vergeten

Bettina kan er uiteindelijk wel om lachen, want zelf was ze het jubileum vergeten. ,,Ik heb over een maand de kans om er wel aan te denken”, zegt ze lachend.

Tags

BETTINA HOLWERDAJIM BAKKUM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck