Jim Bakkum over situatie Glennis: ‘Het wordt uitvergroot’

Jim neemt het op voor Glenda
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Glennis Grace door vrijwel heel Nederland gecanceld wordt, laat goede vriend Jim Bakkum haar niet vallen. ,,Situaties worden ook uitvergroot.”

Tegenwoordig hebben we in Nederland te maken met een cancelcultuur, iets waar Jim Bakkum niets van wil weten. ,,Als je ook maar iets verkeerd zegt, is het klaar met je carrière”, vertelt hij in gesprek met weekblad Weekend.

‘Deze situatie is wel heel heftig’

Ook zijn goede vriendin Glennis Grace wordt door velen gecanceld. Zo hebben de dames van Ladies Of Soul afgelopen maand de beslissing genomen te stoppen met de concerten vanwege de negatieve publiciteit rond het geweldsincident in de supermarkt.

,,Ik weet er verder niks van, dus daar kan ik ook niks over zeggen, maar deze situatie is wel heel heftig. Dat zo’n hele crew en productie gewoon klaar met je is”, aldus Jim.

Uitvergroot

Jim vindt dan ook dat we in Nederland iets minder hard mogen zijn. ,,Situaties worden ook uitvergroot en soms is dat echt niet nodig. Bij sommige situaties denk je: natuurlijk, er is wel iets gebeurd, maar dat hoef je nu echt niet iedereen te melden. Iets wat in een gezin speelt, kan ook gewoon lekker binnen de familie blijven.”

Volgens Jim zit Glennis er momenteel helemaal doorheen. ,,Ik weet dat het haar heel veel doet. Ik was enkele weken geleden bij haar concert in de Melkweg en zag dat Glennis geëmotioneerd raakte doordat er mensen stonden die nog wél naar haar kwamen kijken”, vertelt hij. ,,Het is niet slim wat ze heeft gedaan, maar dat geldt voor heel veel dingen natuurlijk.”

Tags

Glennis GraceJim Bakkumladies of soul

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie