Jim Bakkum zou graag eens in een ‘serieuze’ film acteren

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Jim Bakkum ziet het als een groot compliment dat hij vaak gevraagd wordt voor hoofdrollen in Nederlandse films. Maar hij zou graag eens een uitstapje maken naar een ander genre dan de romantische komedie. Dat vertelt hij donderdag in De Telegraaf.

Als de bioscopen in Nederland na de huidige coronamaatregelen weer open mogen, gaat komende maand de derde film van het jaar met Jim in de hoofdrol in première. Hij was eerder te zien in Onze Jongens in Miami en Casanova’s, de release van Zwaar Verliefd 2 staat vooralsnog gepland voor half december. “Het is telkens opnieuw een belevenis om op de filmset rond te lopen”, aldus Jim. “Daarbij is het voor mij iedere keer een verrassing voor welke film ik word gevraagd.”

Dat dat in de regel romantische komedies zijn vindt hij niet erg, maar hij zet de deur open voor andere aanbiedingen. “Natuurlijk ligt dit genre films me wel, maar het is ook aan mijzelf wat ik in de toekomst wil. Daarom ga ik de komende periode rondkijken of er wellicht mogelijkheden zijn om eens iets geheel anders te gaan doen.” De acteur wil onder meer in gesprek met regisseurs en producenten die hij nog niet kent. “Misschien biedt die ontdekkingsreis nieuwe kansen. Ik zou dolgraag eens in een dramaserie of ’serieuze’ film willen acteren.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck