‘Jinek wil juice-kanaal worden’

Paniek bij Eva Jinek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Waylon en zijn management zijn flink geïrriteerd door het team van Jinek. De reden dat de zanger zijn uitnodiging voor de talkshow heeft afgewezen is omdat de redactie te veel druk op hem gelegd werd. ,,Ze wil een soort juice-kanaal worden”…

Dat het een wederzijds besluit was om Waylon niet bij Jinek aan tafel te laten schuiven, wat werd gezegd door de redactie, is dus niet helemaal waar. Dit verklaart Johan Derksen in Vandaag Inside. ,,Ik ben vanochtend door de manager benaderd en het blijkt dus eigenlijk dat Jinek zó in paniek is door de tegenvallende kijkcijfers dat ze een soort juice-kanaal wil worden om daar de kijkers mee te trekken”, aldus Derksen.

‘Hoe is het thuis?’

Johan vindt het allemaal maar raar. ,,Er was afgesproken dat Waylon daar zou komen om over zijn nieuwe Nederlandstalige album en theatershow te praten en er zou één vraag over zijn privéleven gesteld worden, namelijk: ‘Hoe is het thuis?’”

,,Toen werd hij lastiggevallen door de redactie van Jinek, van: ‘Ja, wij willen eigenlijk wel veel meer over je privéleven vragen’”, zegt Derksen en vraagt zich af: ,,Die juice-kanalen zijn gewetenloos, Boulevard en Shownieuws zijn niet veel beter, maar nu ook al Jinek?”

Niet de bedoeling

Dat Waylon zijn ‘sorry-interview’ zou houden is dus helemaal niet waar, volgens Johan. ,,Alle kranten hebben het opgepakt van: ‘Oh, Waylon komt z’n hele hebben en houden uit z’n privéleven vertellen’, maar dat was helemaal niet de bedoeling.”

[poll id=”112″]

Tags

EVA JINEKJINEKJUICEKANAALWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck