Joan Collins haalt uit naar Harry en Meghan: ‘Laat ze stikken’

Joan Collins haalt uit naar Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Actrice Joan Collins heeft in een interview hard uitgehaald naar Harry en Meghan. Ze begrijpt niet waarom er zoveel aandacht aan het stel wordt besteed en roept op om de twee links te laten liggen. ,,Laat Harry en Meghan stikken.”

Blik van minachting

Joan Collins kan maar niet begrijpen waarom iedereen het over Harry en Meghan heeft. Wanneer er in een interview aan de actrice wordt gevraagd wat ze van het stel vindt, zou ze volgens de krant Express een ‘blik van minachting’ hebben gegeven. Hoewel de actrice niet veel woorden vuil wil maken aan het stel, kan ze het toch niet laten om een sneer uit te delen. ,,Ik heb het gevoel dat ze genoeg zuurstof hebben gehad”, sneert Joan.

Wel dol op William en Kate

De actrice heeft liever dat iedereen de aandacht richt op prins William en zijn vrouw Kate Middleton. ,,Ik ben wel echt dol op Kate Middleton en prins William en hun drie kinderen. Ik vind ze geweldig en ik lees liever over hun omdat zij tenminste wat voor het land doen. Maar ik wil echt niet praten over die andere twee.”

Het is niet de eerste keer dat Collins haar lippen op elkaar probeert te houden wanneer het over Harry en Meghan gaat. Tijdens een eerder interview met Piers Morgan vroeg hij de actrice naar haar mening over het stel. ,,Mijn lippen zijn verzegeld over dat onderwerp”, antwoordde Joan, terwijl ze een grap maakte over Morgan die uit zijn rol werd gezet in ‘Good Morning Britain’. ,,Ik wil gewoon niet op de televisie zeggen wat ik denk over Harry en Meghan, want kijk wat er met jou is gebeurd.”

Tags

JOAN COLLINSKATE MIDDLETONMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie