Jochem Myjer deelt emotioneel bericht voor jarige dochter

Door: Lola van Leeuwen
02-01-2021

Límoni is vandaag 12 jaar oud geworden, de dochter van Jochem Myjer. Om zijn trots te laten zien schrijft de cabaretier een uitgebreid verhaal op zijn Instagram-account.

,,Límoni, Mijn stoere, lieve, megacreatieve, helemaal eigen, grappige, muzikale, slimme dochter en zielbewonertje is vandaag 12 geworden!” schrijft Jochem. De cabaretier vertelt dat hij overstroomt van liefde.

Narcolepsie

In 2016, toen Límoni 7 was, werd er narcolepsie bij haar geconstateerd. Een slaap-waakstoornis wat kan voelen alsof je weken niet hebt geslapen. ,,Zo trots op hoe sterk ze is en haar narcolepsie op deze leeftijd al met zich meedraagt in plaats van tegen te vechten. Daar kan ik veel van leren” aldus de trotse papa.

Gebroken nachten

De grappenmaker deelt een gedicht die hij twaalf jaar geleden schreef ‘na de zoveelste gebroken baby-nacht’:
Lief is jouw pruillip
als je op jouw moeder wacht
En de kuiltjes in jouw wangen
als je naar jouw knuffel lacht.
Lief zijn de knuistjes
als je met je opa vecht
Maar het allerliefst ben je
als je Papa tegen me zegt
Ook al huil je hele nachten
Laat je me naar een uur slaap smachten
Loop ik op m’n laatste krachten
Staan mijn ogen niet meer recht
Ik vergeef je alles
als je Papa tegen me zegt.

Meer DenD