Jochem Myjer reageert op vreemdgaan-geruchten: ‘Hij bevestigt het’

Jochem bevestigt vreemdgaan met fan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan hardnekkige geruchten rond over Jochem Myjer. Na de scheiding met Marloes heeft hij een nieuwe liefde gevonden, maar volgens Yvonne Coldeweijer had Jochem al langer een relatie met deze vrouw. Jochem reageert nu op deze geruchten…

Jochem Myjer maakte vorige week bekend dat hij een nieuwe vrouw in zijn leven heeft. Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het om Linda van Gog, volgens haar een ‘groupie‘ met wie Jochem jarenlang is vreemdgegaan. De afgelopen jaren zou Jochem meerdere keren zijn betrapt tijdens zijn bezoekjes aan haar woning in Deurne. Oók toen hij nog getrouwd was met Marloes.

Jochem reageert

Een volger van Jochem heeft de juice van Yvonne gelezen en kan het niet laten om een reactie te plaatsen op zijn Instagram. ,,Je ligt dus te naaien met een fan, en dat al vele jaren stiekem?”, luidt de reactie. ,,Niet alles klakkeloos geloven wat je leest hè? Ik ben de braafste jongen van de klas”, reageert Jochem.

‘Hij bevestigt het’

Coldeweijer vindt het een merkwaardige reactie. ,,Ik vind dat hij het hiermee bevestigt”, schrijft ze op haar juicekanaal. Ook komt ze met meer informatie over de relatie van Jochem. Volgens haar vertelde Linda al eerder dat ze aan het daten was met een BN’er. ,,Ze vertelde het aan iedereen, maar wilde niet zeggen met wie. Omdat Jochem nog getrouwd was natuurlijk. Toen zijn mensen door haar zo nieuwsgierig geworden dat ze spionnen in haar straat hebben gevraagd om een oogje in het zeil te houden. Het was toen toch coronatijd, dus mensen hadden weinig te doen.”

‘Ze was er trots op’

Jochem werd in die tijd vaak gespot bij de woning van Linda. ,,En nu heeft hij dus een relatie met haar! Benieuwd of zijn vrouw hier ooit achter is gekomen… De minnares was er zelf nogal trots op in ieder geval!”

Tags

JOCHEM MYJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck