Jody Bernal eist dichtgaan van schoenenzaak: ‘Ik kom shoppen’

Jody gedroeg zich als een diva
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaat een vreemd verhaal over Jody Bernal rond. Tijdens het winkelen zou hij hebben geëist dat een schoenenwinkel speciaal voor hem zou sluiten…

Juicechannel heeft een vaste rubriek waarin mensen hun ervaringen met BN’ers kunnen delen. Een van de namen die voorbijkwam is die van Jody Bernal.

‘Arrogante kwal’

,,Hij kwam bij mijn moeder om schoenen te passen en eiste dat de winkel dichtging omdat hij kwam shoppen”, schrijft de bron in een bericht aan het juicekanaal. De bron noemt Jody een ‘arrogante kwal’. ,,Toen mijn moeder zijn eis afwees, vond hij dat niet leuk en zei hij: ‘Weet je wel wie ik ben?”’

Frans Bauer

Jody Bernal scoorde geleden een hit met que si, que no, maar tegenwoordig is hij vooral bekend als dj. Toch komt er hoogstwaarschijnlijk een samenwerking aan met Frans Bauer. Frans onthulde onlangs dat zijn hit Heb Je Even Voor Mij eigenlijk bedoeld was voor Bernal, maar dat de toenmalige manager van de zanger het lied had afgewezen. Bauer was daarbij en eiste het vervolgens op.

Maar inmiddels hebben de twee mannen met elkaar gesproken. ,,En we gaan binnenkort iets samen doen in de studio. Meer kan ik er niet over zeggen”, zei Frans in gesprek met Shownieuws.

Tags

JODY BERNAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck