Jody Bernal laat vrouw links liggen

Door: DitjesenDatjes
18-05-2018

Hoewel Melissa, de vrouw van Jody Bernal, in verwachting is van hun tweede kindje, laat Jody haar links liggen. Tenminste, zo noemt hij het zelf. De twee zouden bijna geen tijd meer hebben voor elkaar, en dat heeft z’n weerslag op de relatie.

Druk

,,Ik laat mijn vrouw de laatste tijd een beetje links liggen”, zegt Jody tegen Story. ,,Ik ben veel weg vanwege mijn werk als diskjockey en als ik thuis ben is het ook druk met Olivia.” Olivia is de dochter van Jody en Melissa die bijna twee jaar geleden werd geboren. ,,Deze zwangerschapsperiode is qua beleving heel anders dan de vorige. Toen zaten Melissa en ik heerlijk naast elkaar op de bank te praten en te fantaseren over wat komen ging. Nu is dat er nauwelijks meer bij.”

Jody wil nu meer tijd nemen voor zijn vrouw en samen genieten van de zwangerschap. Hij wil voorkomen dat de bevalling straks is geweest, maar hij daar bijna niets van heeft meegekregen omdat hij zo druk is. ,,Ik wil niet langs elkaar heen gaan leven, dat kan alleen maar tot ellende leiden.” 

Moeder

Het is niet de eerste keer dat Jody een vrouw links laat liggen. Toen hij doorbrak als zanger werd de relatie met zijn moeder moeizaam. ,,Ik heb me heel egoïstisch naar mijn moeder toe gedragen. Dat was ook de periode dat ik veel drank en drugs gebruikte en daar word je natuurlijk geen leuker mens van.”

 

Meer DenD