Jody Bernal openhartig over huwelijksproblemen.

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jaren geleden scoorde hij een hit met que si, que no, maar tegenwoordig is hij vooral bekend als dj. Dat betekent vaak ‘s avonds en ‘s nachts werken en dus tot laat in de ochtend in bed liggen. Niet ideaal als je twee kleine kinderen hebt. Toch zet Jody alles op alles om zijn gezin en vooral zijn vrouw gelukkig te houden.

Therapie

Begin 2019 werd bekend dat het huwelijk van Jody met Melissa in zwaar weer zit. Hun twee dochtertjes, van drie en één jaar oud, slapen nog niet hele nachten door. Gebroken nachten eisten zijn tol op het huwelijk. Vooral omdat Melissa veel in haar eentje moest doen. Het stel besloot naar een relatietherapeut te gaan, maar daar hielden ze al snel mee op. ,,Wij hadden die sessies wel willen blijven volgen, maar het was de therapeut die ons naar huis stuurde”, vertelt Jody aan weekblad Story. ,,Omdat we alles goed kunnen benoemen. Melissa en ik hebben altijd goed over alles kunnen praten. Als ons iets dwars zit gooien we het direct op tafel.”

De zanger vertelt dat Melissa voor altijd zijn droomvrouw zal blijven, en dat hij tegenwoordig weer vertrouwen heeft dat ze voor altijd samen blijven. Dat betekent wel dat er goede afspraken tussen hen moeten worden gemaakt. ,,Ik heb nu de afspraak om op zolder te slapen als ik moet werken. Niet omdat Melissa mij niet naast haar wil hebben, maar op deze manier maak ik ‘s nachts haar en onze twee dochters niet wakker en krijgt iedereen zijn nachtrust.”

Tags

JODY BERNALKINDERENMELISSA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck